Belastingrecht

BLTAX heeft uitgebreide kennis van het belastingrecht met de nadruk op formeel en internationaal belastingrecht en extra aandacht voor een aantal fiscale thema’s dat verband houdt met de Zeeuwse regio, zoals bezit van onroerend goed en toeristen- en forensenbelasting.

Belastingrecht

Door de uitgebreide ervaring die wij hebben opgedaan in de internationale belastingadviespraktijk, rechtspraak en advocatuur kunnen wij u bijstaan op vrijwel alle vlakken van het belastingrecht. Wij kunnen u begeleiden met uw vragen op het gebied van vennootschapsbelasting, maar ook op dat van lokale heffingen, zoals onroerende zaakbelasting. In onze praktijk ligt de nadruk op formeel en internationaal belastingrecht. Meer weten? Neem gerust contact op.

Zeeuwse thema’s

BLTAX is gevestigd in Middelburg in Zeeland. Niet alleen omdat wij hier wonen, maar ook omdat Zeeland goed past bij onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Door onze binding met Zeeland hebben wij extra aandacht voor fiscale thema’s die met deze regio samenhangen. Te denken valt aan onroerend goedbezit van partijen van buiten de regio en fiscale problematiek die speelt bij recreatieondernemers. Vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Internationaal

Internationaal ondernemen kan fiscale implicaties met zich brengen, waardoor het verstandig is tijdig deskundig advies in te schakelen. Dat deskundige advies kunnen wij bieden met de ruime ervaring die is opgedaan in de internationale adviespraktijk. Wilt u weten hoe wij u praktische hulp en ondersteuning kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op.

CONTACT