Klankbord

BLTAX kan worden ingeschakeld als klankbord. Bijvoorbeeld door financieel dienstverleners, zoals administratie- en accountantskantoren, maar ook advocaten- en notariskantoren. Bijvoorbeeld om mee te denken in dossiers of over vaktechnische vraagstukken. Fiscale risicoscans behoren eveneens tot de mogelijkheden, net als het geven van second opinions, lezingen of trainingen.

Fiscale risicoscan

Soms is het goed om een bestaande situatie opnieuw te beoordelen op fiscale risico's. Een analyse van een bedrijfsstructuur bijvoorbeeld of een analyse van de mate waarin wordt voldaan aan alle fiscale verplichtingen. Wij kunnen die analyse maken. Niet alleen voor ondernemingen en particulieren, maar ook voor administratie-, accountants-, advocaten- en notariskantoren om de dienstverlening aan hun cliënten te versterken. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Lezingen, trainingen en workshops

Voor lezingen en trainingen over uiteenlopende fiscale onderwerpen kunt u ook bij BLTAX terecht. Bij medewerkers van administratie-, accountants-, advocaten- of notariskantoren bestaat regelmatig behoefte aan een overzicht van fiscale actualiteiten of aan verdieping in een specifiek fiscaal onderwerp of thema. Wij kunnen dat voor u invullen met gerichte lezingen, trainingen en workshops. Heeft u iets in gedachten? Neem contact op en bespreek het met ons.

Second opinion

Bij twijfel over een bepaald advies of over de te hanteren strategie in een fiscaal geschil kan het goed zijn om een onafhankelijke derde om een second opinion te verzoeken. BLTAX is u, uiteraard op discrete wijze, graag van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact op!

Vragen? Neem contact op.

CONTACT